Nekem való az EnerGentle® módszer és terápia?

A visszajelzések alapján az EnerGentle Manualtherapy szemléletmódja kétségkívül paradigmaváltó mind a páciensek, mind a szakma számára. Őszintén szólva ez is volt a cél vele. Hiszen ki ne akarna fájdalommentesen, tartósan és holisztikusan gyógyulni és gyógyítani? Habár az igény sokakban megvan, az elhatározásig mégis el kell jutni, meg kell „érni”.

Megért Benned a valódi változás igénye?

• A gyökérokokat és mélyebb összefüggéseket keresed, nem éred be a tüneti kezelésekkel?
• Eleged van a gyógyszerekből, drága injekciókból és a műtét gondolatából?
• Megoldásokat keresel, nem csodapirulákat, amik elfedik a tüneteket?
• Megértetted, hogy a betegség a beteg nélkül nem gyógyítható?
• Fájdalommentes, mégis hatékony megoldásokat keresel?

Az akadémikus orvoslás elsősorban nem az összefüggések megértésére, az ember holisztikus megközelítésre van felkészítve. A medikusok arra vannak kiképezve, hogy a testet „objektív” és tudományos szempontból vizsgálják. Amikor találkoznak egy pácienssel, a teste objektív „dolognak” tekinthető az univerzumban, olyan dolognak, amelyet tudományosan lehet tanulmányozni. Azonban a test sohasem csupán fizikális!
Két azonos tünet két különböző embernél nem tekinthető ugyanannak a problémának, ezáltal a kezelése sem lehet sablonos. Nincs olyan, hogy „one size fits all” – mint az angol kifejezésben -, ugyanaz a ruha nem lesz jó mindenkire.
A paradigmaváltás a hozzáállásban elkerülhetetlen. Erre látványos igény van, és szerencsére sokan keresik ezeket a megoldásokat.

Az EnerGentle hitvallása

• A fájdalmat NEM további fájdalom okozásával, vagy csak tünetileg kezeljük
• Mi az egész embert vizsgáljuk, nem csak mint fizikai test
• Feltárjuk a GYÖKÉRPROBLÉMÁT, amit az idegrendszer újrahangolásával, komplexen kezelünk
• Minden esetben 100% SZEMÉLYRE SZABOTT és FÁJDALOMMENTES
• TERÁPIÁS megközelítés

Egy kezelés nem kezelés! Kezeléseink egymásra épülnek és terápiás folyamatot képeznek. Ezért nem alkalmanként, hanem csomagban kezelünk.
Terapeutaként a feladatunk nem az, hogy futószalagon „kezelgessük” a hozzánk fordulókat évekig, hanem hogy teljes figyelmünkkel és szakértelmünkkel forduljunk az ő egyéni problémájukhoz. Ez mindannyiunk számára egy tanulási, érési folyamat.
A test végtelenül intelligens és mindig az egyensúlyi állapotra törekszik. Akkor tudunk igazán sikereket elérni, ha megengedjük neki, hogy végezze a dolgát – azaz meggyógyítsa önmagát:
Amikor már nem akarjuk megerőszakolni a páciens testét és szöveteit, hogy még nagyobb fájdalmakkal terheljük. Amikor türelemmel és stressz-mentesítéssel elősegítjük, hogy beinduljanak az öngyógyító folyamatok. Amikor ráébresztjük a betegeket, hogy aktív szerepük van mind a tünetek kialakulásában, mind a megoldásukban.

Lépj szintet a panaszok megoldásában!

Az EnerGentle Manualtherapy ezzel a felfogással és hozzáállással fogad. Mivel multidimenzionálisan vizsgál és kezel, nem marad kő felfordítatlanul. Ezért is tudjuk a legtöbb problémát általában a 3-alkalmas Bevezető csomaggal megoldani. Ezért is emlegetjük a többszintű, azaz a test-lélek-szellemi szintű hatást. Hozzánk senki sem jár évek óta, hacsak nem azért, mert „intézett” magának egy újabb tünetet, amit velünk együtt szeretne megoldani. 
Ha Benned is megfogalmazódtak már ezek a gondolatok, akár páciensként, akár terapeutaként, várunk az EnerGentle Praxisában vagy az Akadémián!

Megért Benned a változtatás igénye?
Lépj szintet a panaszok megoldásában!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük