Singing Bowl Massage

Amióta felismertem, hogy mi magunk vagyunk felelősek sorsunkért, az önismeret, és a folyamatos spirituális- és személyiségfejlesztés fontos részévé vált az életemnek. Ez nem egy időszakos változtatás, hanem élethosszig tartó pozitív életfelfogás, mely rendszeres gyakorlása során beépül a személyiségbe, és életformává válik.
A fejlődés, változás, változtatás eredményeként teljesen új életet kezdtem. Eldöntöttem, hogy szívem vágyát követve beleállok segítő hivatásomba, erőmbe, tudásomba. Felvállalom elhivatottságom az emberek iránt, hogy tapasztalataimból merítve, legjobb tudásommal ötvözve segítsek a hozzám fordulóknak. Önismereti úton járóknak, változni vágyóknak, stressz helyzetet, válságot megélőknek, önmagukat keresőknek
Segítő hivatásom középpontjában 2010 óta a Peter Hess féle hangterápia áll. Minden, ami a hangtálakkal kapcsolatos – alaphangmasszázs, egyéni hangmasszázs, hangfürdő vezetett meditációval, relaxáló hangutazás.

A Peter Hess hangmasszázs ötlete Peter Hesstől ered. Nepálban, Indiában és Tibetben szerzett tapasztalatai alapján jött létre ez a holisztikus, lazító és egészségtámogató, nyugati módszer.
A klasszikus masszázzsal ellentétben a hangmasszázs során a hangmasszőr nem érinti közvetlenül a klienst.
A masszázs a hangtál közvetítésével, annak hangrezgései által történik. A hangtálakat a felöltözött testen elhelyezve gyengéd ütéssel szólaltatjuk meg. Az így létrejött hangrezgések átterjednek a testre, ami 70-80 %-ban vízből áll, így kiválóan vezeti a hangot. Ily módon a hangtál fizikai rezgései a bőrön, a test szövetein, a testüregekben, a szerveken és csontokon keresztül egyre jobban szétterjednek az egész testben. Lágyan feloldják a blokkokat, keményedéseket, feszüléseket és gátlásokat.
A hangrezgések mellett maga a tálak felhangokkal teli hangja az, ami lehetővé teszi a jóleső, regeneráló ellazult állapot gyors elérését. A hangmasszázs során legtöbbször az enyhétől a mély ellazultságig terjedő tudatállapot uralkodik, az „alfa állapot” és a „théta állapot”.
A legtöbb ember már az első alkalom során gyorsan mély ellazulást ér el.
Az alaphangmasszázsnál a hangtálakat egy bizonyos sorrendben és kombinációban helyezzük fel a testre, és szólaltatjuk meg.
Az egyéni hangmasszázsnál nincs kötött forma. A hangtálak mellett más hangterápiás eszközöket és módszereket alkalmazhat a hangmasszőr, például Reiki, Deeksha.
A hangmasszázs többek között képes a stressz okozta feszült állapotokat, energiablokkokat oldani; nyak, váll, hát – és deréktáji izomfájdalmakat enyhíteni; fejfájást megszüntetni; az emésztést szabályozni, alhasi görcsöktől mentesíteni; az összpontosítási képességet javítani; az immunrendszert felerősíteni és az öngyógyító folyamatokat támogatni.
A hangmasszázs – ez a csodálatos, gyengéd lazító módszer – egy különleges kiegészítője, értékes támogatója a Komplex Manuálisterápiának. Hisz mindegyik módszer célja ugyanaz – a test fizikai és lelki ellazítása, érzelmi blokkok oldásával a szervezet egyensúlyának, harmóniájának támogatása.

Kezelés Ára:12000 forint
Várom szeretettel

Kutasi Tünde
06205142373