Terapeutáink

MOLNÁR ANGÉLA

Gyógytornász Manuálterapeuta Vezető terapeuta

“Megtapasztalom a test reakcióit és azt, hogy a fizikai megnyilvánulásink mögött ott vannak az érzelmeink és gondolataink is. Kellően gyengéd és precíz manuális érintésre ezek változnak. Ezért mindig az embert és nem a betegséget kezelem.”

JAKAB JÁNOS

Gyógytornász Manuálterapeuta

Örömmel élem meg a mindennapokban, hogy fájdalommentes terápiával lehet segíteni a könnyed és felszabadult mozgást. A testi és lelki elváltozásokat közös figyelemmel hatékonyan tudjuk az egészséges megoldás felé mozdítani.

SZOBOSZLAI SZILVIA

Gyógytornász Manuálterapeuta

“A test sohasem hazudik. Az elme mindenféle trükköt ismer, de a test mindig elárulja, miként érezzük magunkat. Fontos, hogy odafigyeljünk rá.”

GUBA MÁRTA

Gyógytornász Manuálterapeuta

Csodálatos, hogy érintéssel mennyi mindent meg lehet érezni és milyen sokat lehet segíteni.

FERDINANDY NÓRA

Gyógytornász

„Ép testet ad ép lélek” Hiszem, hogy az embert holisztikus szemlélettel lehet gyógyítani. A tünetek az egyensúly megbomlását jelzik és a gyógyuláshoz, az egyensúly visszaállításához meg kell szüntetni a megbomlást kiváltó okokat, nem elég a betegség tüneteinek kezelése.

HAVELKA ZSÓFIA

Logopédus

„Egy sikeres, jó hangulatú terápiás együttműködéshez meg kell ismerni a pácienst, és folyamatosan figyelemmel kísérni a fejlődését, változását.”