Rólunk

Kik vagyunk?

Az EnerGentle Manualtherapy egy sokoldalú és komplex manuálterápia rendelő, ahol az általános manuálterápia és mozgásszervi panaszok mellett speciális területekre is fókuszálunk, mint az állkapocs-ízületi vagy belső-szervrendszeri összetett problémák.
A rendelő vezető terapeutája Molnár Angéla gyógytornász, aki 20 év tudása és tapasztalata alapján alkotta meg az EnerGentle Módszert, amelyet ma már nemcsak a Praxisban alkalmaz szakképzett kollégáival, hanem az EnerGentle Akadémián oktatja is.

Hogyan dolgozunk?

A módszer lényege a fájdalommentes, lágy érintéses kezelési technikák integrált alkalmazása. Ötvözzük a mozgásszervi-fascia technikákat, a viscerális és craniosacralis terápia és idegrendszer kezelő fogásaival, majd funkcionális gyógytornával segítjük az állapot stabilizálását.
Módszerünk 100% személyre szabott és terápiás jellegű – mindig az egyén aktuális állapotához finomhangoljuk a kezeléseket. A terápiás jelleg azt jelenti, hogy nem sürgősségi ellátást végzünk, és nem is alkalmanként, hanem az okokat feltárva egy folyamatot képezünk a páciens egyedi állapotára szabva. Ez alapján készültek el a Csomagjaink is.

Kinek tudunk segíteni?

  • mozgásszervi, izom- és ízületi panaszok és fájdalmak esetén
  • belső szervi panaszok, amelyekre a nyugati orvostudomány nem tud(ott) választ adni
  • állkapocs-ízületi panaszok, fogszabályozás
  • megmagyarázhatatlan fejfájás, migrén, fülzúgás
  • végtagi zsibbadások, érzéketlenségek
  • sikertelen babavállalás

A felsorolás egy válogatás a leggyakoribb panaszok közül.

Kiemeljük, hogy felfogásunk szerint a páciens nélkül nem lehet valódi gyógyulást elérni, ezért azoknak tudunk leginkább segíteni, akik aktívan részt vállalnak a saját gyógyulásukban. Módszerünk a test-lélek-szellem szintjén hat, ezért komplex és tartós eredmény érhető el.

Terapeutáink magasan képzett szakemberek, akik összehangoltan, a páciens egyedi igényeire kínálnak hathatós megoldásokat.

Önnek miben tudunk segíteni?
Keressen minket elérhetőségeinken!