Rendelő

A kezelések időpont behívásra történnek. Időpontot telefonon vagy emailen tudnak foglalni A mostani COVID helyzet miatt, kérjük pácienseinket hogy a megbeszélt időpontra érkezzenek, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt érkezéskor.
Szeretnénk felhívni az autóval érkezők figyelmét, hogy a Nyugati téren folyó munkálatok miatt korlátozott a parkolási lehetőség a rendelő környékén, ezért megnőhet a szabad parkoló keresés ideje. Kérjük ezzel számoljanak, az esteleges csúszások elkerülése végett. A rendelőben akut kezeléseket nem végzünk szoros munkarendben dolgozunk, ezért tartanunk kell az időpontokat!
A kezeléseinkhez csendre és nyugalomra van szükség. Ezért kérjük pácienseinket hogy a várótérben csendben várakozzanak.

Házirend

A kezelések időpont behívásra történnek. Időpontot telefonon vagy emailen tudnak foglalni. A mostani COVID helyzet miatt, kérjük pácienseinket, hogy a megbeszélt időpontra és lehetőleg kísérő nélkül érkezzenek. Kérjük használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt érkezéskor.
A rendelőben akut kezeléseket nem végzünk! Szoros munkarendben dolgozunk, ezért tartanunk kell az időpontokat, csúsztatásra nincs lehetőség.
A kezeléseinkhez csendre és nyugalomra van szükség. Kérjük pácienseinket, hogy a recepciónál csendben várakozzanak.
Szeretnénk felhívni az autóval érkezők figyelmét, hogy a Nyugati téri folyó munkálatok miatt korlátozott a parkolási lehetőség a rendelő környékén, ezért megnőhet a szabad parkoló keresés ideje. Kérjük ezzel számoljanak, az esteleges csúszások elkerülése végett.