Csomagok

Kezeléseink egymásra épülnek és egy terápiás folyamatot képeznek – hiszen a probléma is több év, akár évtized alatt alakul ki, ezért 1-2 kezeléssel nem lehet megoldani. Az alkalmankénti kezelésekkel szemben hatékonyabb a terápia, amely során 100% személyre szabott, prémium szolgáltatást nyújtunk – maximális figyelem és szakmai tudás mellett.

Miért terápiában és nem alkalmanként kezelünk?

Mi nem csak tünetet kezelünk. A test minden aspektusát figyelembe vesszük, több dimenzióban keressük az összefüggéseket és a probléma okait.
Speciális technikákkal újrahangoljuk az idegrendszer reakcióit – ezáltal csökken a fájdalom, javul a mozgás, pozitívan hatunk a hormonrendszerre, és ezáltal az érzelmekre és viselkedési mintákra is.
A test öngyógyító folyamait indítjuk be és fokozzuk, hogy új egyensúlyi, illetve EGÉSZségi állapotot találjon.

Csomagjaink tehát nem bérletrendszerben értelmezhetők, hanem terápiás folyamatként.

Csomagjaink

BEVEZETŐ CSOMAG (3 alkalom): minden új páciensünkkel ezzel kezdünk, hiszen egymás és a probléma alapos megismerése alapvető az eredményes együttműködéshez. 3 alkalom alatt vagy megoldódik a probléma, vagy specifikus terápiát ajánlunk.

PRÉMIUM BEVEZETŐ CSOMAG (3 alkalom Molnár Angéla vezető terapeutánál): Ha a probléma összetettsége – a belgyógyászati és idegrendszeri panaszok miatt – megkívánja a multidiszciplináris feltáró tapasztalatot a vizsgálat és kezelés során.

Ismerje meg bővebben Csomagajánlatainkat!