Hogyan tudok időpontot kérni?

Rendelőnkben nem végzünk akut (sürgősségi) betegellátást. A páciensek ellátása pontos időrendben, előre egyeztetett időpont alapján történik.

Amennyiben nem akut esettel állunk szemben, időpontegyeztetésre szolgáló telefonszámunk: +3630 257 0071 , ha nem sikerülne minket azonnal elérni, asszisztensünk hamarosan visszahívja Önt!
Továbbá e-mail címünkön keresztül is jelentkezhet: info@manualisterapia.hu
Kérjük pár mondatban fogalmazza meg panaszait, illetve, hogy milyen régóta áll fent a kellemetlen probléma.
A weboldalunkon elhelyezett űrlapon keresztül is tud időpontot kérni amit a főoldalon és az Elérhetőség aloldalra is elhelyeztünk.
Ezenkívül a Facebook oldalunk-on is lehetőség van időpontot foglalni – ami közvetlenül az időpontfoglaló űrlapra visz.

Ha bármilyen okból kifolyólag a kezelésen nem tud megjelenni, kérjük, hogy 24 órával a kezelés előtt jelezzen vissza telefonon vagy SMS-ben az időpont egyeztetésre szolgáló telefonszámon, így a személyzetnek van lehetősége átszervezni a napi beosztást és más betegnek felajánlani az időpontot.
Ezt elősegítve asszisztenseink a kezelés előtti napon SMS-ben emlékeztető értesítést küldenek a pácienssel egyeztetett telefonszámra.

Ez kényelmet jelent a pácienseknek (tervezhető időbeosztás, nincs idegőrlő várakozás), ugyanakkor a rendelő kapacitásának megfelelő számú páciens fogadása is a legoptimálisabb. Ha egy páciens – akadályoztatás esetén – nem mondja le a kezelést, akkor a kitöltetlen idő alatt (ami új beteg esetében 1.5 óra) a kezelőhelyiség is kihasználatlanul áll, és a terapeuta sem tud más beteggel foglalkozni. Ezért kell a teljes kezelési díjat kifizetni – rendelkezésre állás címen. Köszönjük a megértést!