Mi történik az EnerGentle kezelésen?

Miben más a mi módszerünk?

Nehéz megfogalmazni olyasvalamit, amit leginkább csak érzésekben és érzetekben lehet kifejezni. Pácienseimet és a képzéseimen résztvevőket is faggatom olykor, hogy hogyan tudnák leírni azt, amit tapasztalnak. De sorra ugyanazokat a válaszokat kapom: Angi, ezeket a dolgokat át kell élni – és akkor is alig hiszed el!

Főbb alapértékeink:

100% FIGYELEM

100%-ig a Te igényeidre szabottan dolgozunk: rád figyelünk, mit közvetít a tartásod, mit mutat a mozgásod, hogyan reagálnak a szöveteid, amikor megérintünk?
Időt és figyelmet szentelünk rád: meghallgatunk, minden érzékszervünkkel rád fókuszálunk.

A TEST IRÁNYÍTJA A KEZELÉST, NEM A TERAPEUTA

Megengedjük, hogy a tested megmutassa a kezünknek, mi a fontos számára. Nem mi határozzuk meg, hanem figyeljük, honnan hova húznak a feszülések a testedben és azok mely kötőszöveti rétegben történnek (felületes vagy mélyebb).

Csak annyit kezelünk, amennyire adott pillanatban szükséged van és betudsz fogadni. Ezt csak úgy tudjuk megtenni, ha minden szinten rád figyelünk és összekapcsolódunk veled és a szöveteiddel!

Valójában Te és a tested alakítja a kezelést minden esetben.

100% SZEMÉLYRE SZABOTT KEZELÉS

Mi nem sablonos vagy futószalagos megoldásokkal dolgozunk. Nem gabalyodunk bele a tüneteidbe, nem ragadunk le egy panasznál. Komplexen vizsgálunk és kezelünk – mindenkit személyre szabottan.
Fontos számunkra, hogyan fogalmazod meg a problémád, milyen szófordulatokat használsz, milyen a testbeszéded… ennek megfelelően végzünk további analízist.

ENERGENTLE SZEMLÉLET

A mi feladatunk terapeutaként, hogy a kezelőtechnikák széles tárházából az aktuálisan számodra legmegfelelőbbet alkalmazzuk, és a manipuláció közben a finom érintésünkkel és fókuszunkkal végig kapcsolódjunk hozzád és lekövessük a szöveteid reakcióit. Ha a megfelelő helyen kap megfelelő segítséget, a tested azonnal elindul a gyógyulás irányába – így lett megalkotva!

Mi valójában a gyógyulás útjából gördítjük el az akadályokat… a többit Te és a Tested csinálja az öngyógyító folyamtok útján.

TERÁPIÁS MEGKÖZELÍTÉS

A kezeléssel, manuális fogásokkal eltöltött idő mindenkinél egyéni. Ezért nem kezelési protokollokban dolgozunk, hanem teljes mértékben rád szabjuk a kezelést. Ettől lesz terápiás és nem alkalmankénti – így sokkal hatékonyabb!

…de ehhez ez a figyelem és a finom érintés nélkülözhetetlen!

Tapasztald meg Te is a manuálterápia új dimenzióját Praxisunkban, vagy terapeutaként az EnerGentle Akadémián!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük