Támogató kontroll nélkülözhetetlen az elérni kívánt eredményhez

Támogató kontroll nélkülözhetetlen az elérni kívánt eredményhez

Miután a jobb vállam kétszer is kiugrott, és elvégeztek rajtam egy Latarjet műtétet (jelentősen komolyabb beavatkozás, mint egy artroszkópos műtét), kezdtem el Valkó Ágihoz járni gyógytornára. A foglalkozásoknak már az elejétől kezdve a karom, vállam - amelyet a műtét után mozgatni is alig tudtam - hatalmas mértékben javult, a mozgásterjedelme fokozatosan nőtt. Ági számos erénye közül a két legfontosabb, hogy nagyon alaposan ügyel a gyakorlatok közbeni helyes testtartásra, illetve a gyakorlatokat fokozatosan nehezíti, és újítja. Bár az órák nagyon jó hangulatban telnek, általában mégsem örömkönnyek csorognak az arcomon - ami viszont abszolút pozitív: az Ági által alkalmazott precíz szakmai, teljes mértékben támogató kontroll nélkülözhetetlen az elérni kívánt eredményhez. A pandémiás időszakban ráadásul otthoni menetrendet is készített nekem.
Sajnos a bal vállamra is vár egy Latarjet műtét, amelynek időpontját még nem, de egy dolgot biztosan tudok: a gyógytornát Ágival fogom végezni.
Hálásan köszönöm neki a segítséget, és minden rászorulónak kifejezetten ajánlom.
Energentle Manualtherapy
5
2020-07-23T11:23:12+00:00
Miután a jobb vállam kétszer is kiugrott, és elvégeztek rajtam egy Latarjet műtétet (jelentősen komolyabb beavatkozás, mint egy artroszkópos műtét), kezdtem el Valkó Ágihoz járni gyógytornára. A foglalkozásoknak már az elejétől kezdve a karom, vállam - amelyet a műtét után mozgatni is alig tudtam - hatalmas mértékben javult, a mozgásterjedelme fokozatosan nőtt. Ági számos erénye közül a két legfontosabb, hogy nagyon alaposan ügyel a gyakorlatok közbeni helyes testtartásra, illetve a gyakorlatokat fokozatosan nehezíti, és újítja. Bár az órák nagyon jó hangulatban telnek, általában mégsem örömkönnyek csorognak az arcomon - ami viszont abszolút pozitív: az Ági által alkalmazott precíz szakmai, teljes mértékben támogató kontroll nélkülözhetetlen az elérni kívánt eredményhez. A pandémiás időszakban ráadásul otthoni menetrendet is készített nekem. Sajnos a bal vállamra is vár egy Latarjet műtét, amelynek időpontját még nem, de egy dolgot biztosan tudok: a gyógytornát Ágival fogom végezni. Hálásan köszönöm neki a segítséget, és minden rászorulónak kifejezetten ajánlom.